onarckep

Köszöntelek az oldalamon!

Dr. Tusori Szabolcs vagyok, villamosmérnök és a pszichológia doktora.

Ez a weboldal azzal a céllal született meg, hogy segítséget nyújtson mindazon diákok és szülők számára, akik már megtapasztalták, megfelelő támogatás nélkül mennyire kétségbeejtő szembenézni az elektronika tárgykörébe tartozó középiskolai és egyetemi szintű problémákkal.

Habár az elektronika mindennapokban betöltött szerepe nyilvánvaló, mégsem véletlen, hogy sokan az absztraktsága miatt az elektromossággal kapcsolatos problémákat tartják az egyik legnehezebben megérthető területnek a természettudományokon belül.

Klasszikus módon azt szokták mondani, hogy valaki vagy humán, vagy reál beállítottságú, ezért ritkán találkozni olyan tanárokkal, akik mindkét területen otthonosan mozognak.

Nagyon gyakori probléma, hogy egy osztályteremben vagy az egyetemi katedrán – néhány kivételes tehetségtől eltekintve – az előadó az egyetlen személy, aki érti, pontosan miről is beszél.

A küldetésem éppen ezért az, hogy ismerve mindkét területet, az elektronika problémáit érthető nyelvezettel tolmácsoljam a hozzám forduló diákok számára.

Készen állsz? Itt az idő, hogy bekapcsolódj!

Kapcsolat